Çocuklarla Barselona, Müzeler ve PortAventura Turu Tur Programı

Çocuklarımız bizim her şeyimiz, geleceğimiz, umutlarımız, yarınlarımız…

Dünyadaki en kıymetli varlıklarımızın acente güvencesiyle dünyayı daha yakından tanımasına ne dersiniz? Üstelik çocuklarımız bu güzel gezi sırasında yalnız kalmayacak, sizlerle birlikte seyahat edecekler.

Sizleri İspanya’nın ikinci büyük kenti Barselona’yı çocuklarınızla birlikte keşfetmeye davet ediyoruz. Hem sizlerin keyif alacağı hem de çocuklarınızın eğleneceği bir tatil sizleri bekliyor.

Kalkış Yerleri: İstanbul
PROGRAM
1 Gün: İstanbul – Barselona – Flamenco Gecesi

İnsanı kendine çeken dünya şehri olan Barselona’yı çoçuklarımız ile yakından tanımaya hazır mısınız? O zaman Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali önünde siz değerli konuklarımızla sabah 06:30’da buluşuyoruz. Bagaj, bilet ve pasaport işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları’nın TK1835 tarifeli seferi ile saat 09:30'da Barselona’ya hareket ediyoruz. Barselona saatine göre 12:20'de Barselona International Havalimanı’na varıyoruz. Havalimanında bekleyen özel aracımız ile Barselona rüyasını yaşamak üzere yol alıyoruz. Barselona panoramik şehir turumuzda; La Sagrada Familia Kilisesi, Endülüs Arenası, Cristof Colomb Heykeli, Montjuic Tepesi, Kraliyet Sarayı, Olimpic Liman, İspanya & Catalunya Meydanı, La Ramblas Caddesi görülecek yerler arasında.
Dansın ritmik hareketleriyle gecenize renk katmaya hazır mısınız?
Şehir turu sonrasında otelimize hareket ve yerleştikten sonra akşam yemeği için serbest zaman. Ardından İspanyol kültürünü dünyaya tanıtan geleneklerden biri olan Flamenco Halk Oyunları için otelden ayrılıyoruz. Gecenin başlangıcında çocuklarımızın öğrenebileceği birkaç dans hareketi sonrasında, Flamenco Show bizleri bekliyor. Dans ve müzik dolu dakikaların ardından yorgunluğumuzu atmak için otelimize geri dönüyoruz. Geceleme otelinizde.



2 Gün: Barselona - Park Guell –Cosmocaıxa – Camp Nou - Hard Rock Cafe

Gaudi’nin izlerini takip ediyoruz…
Günümüze Unesco’nun Dünya Mirası Listesi’nde yer alan sıra dışı bir park olan Park Guell ile başlamaya ne dersiniz? Kahvaltımızı otelde aldıktan sonra, Park Guell için yola çıkıyoruz. Ünlü mimar Antoni Gaudi’nin, Sagrada Familia eserinden sonraki en çok ilgi gören ve iddialı yapısını yakından tanıyoruz. Sonrasında öğle yemeği için kısa bir mola ve serbest zamana sahip olacağız.
CosmoCaixa, alışılmışın dışında bir bilim müzesi
Avrupa’nın en iyi müzeleri arasında yer alan ve interaktif bir bilim müzesi olan CosmoCaixa’nın dünyasında kaybolmaya hazır mısınız? Alışılmışın dışında farklı bir müzecilik anlayışıyla tasarlanan salonlarda sergiler, Jeolojik Duvarlar ya da Amazon Ormanları hayallerin ötesinde farklı boyutlara kısa sürede geçmenizi sağlıyor. Özellikle Amazon Ormanları içerisinde barındırdığı sürüngenler, böcekler, kuşlar ve benzeri hayvanlar ile en dikkat edici salonlarından biridir. Çocuklar için çok ilginç, bir o kadarda eğitici bir yer olan müzede cam bölmelerin dışında interaktif olarak deneylerin nasıl yapıldığı görülebilmektedir. Fizik, kimya, arkeoloji, uzay bilimi gibi bilim dalarına ait görülebilecek birçok obje bulunmaktadır.
Camp Nou Stadı bizleri bekliyor…
Son olarak Barselona’nın dünyaca ünlü futbol takımı F.C Barcelona’nın maçlarının oynandığı Camp Nou Stadı’na gidiyoruz. Gezimiz sırasında soyunma odalarını, duşları, tribün ses efektlerinin verildiği sahaya çıkış tünelini, basın tribününü ve benzeri yerleri görüyoruz. Özellikle futbol tutkunlarının ilgisini çekecek müzede ise kupaları, madalyaları görüyor, ünlü maçlardan unutulmaz anları görsel-işitsel olarak izleyebiliyoruz. Gezimizin sonunda akşam yemeğine kadar biraz dinlenmek için otele hareket ediyoruz .
Hard Rock Cafe’ye bir de Barselona’da gidelim…
Şimdi biraz Barselona’nın büyüleci havasından uzaklaşıyoruz. Hard Rock Cafe'ye gidip oranın kendine has atmosferinde, severek dinlediğiniz ünlülerin kullandığı enstrümanların, giysi ve aksesuarların sergilendiği ortamda sevilen müzikler eşliğinde yemeklerimizi alıp, keyifli vakit geçiriyoruz. Günün yorgunluğunu atmak için otele geri dönüş. Geceleme otelinizde.



3 Gün: Barcelona Portaventura World

Barcelona’da eğlencenin diğer adı PortAventura World

Sabah kahvaltısından sonra eğlence dolu dakikalar için PortAventura World ‘a gidiyoruz. Park kısmında her birinin kendine has atmosferi olan altı farklı tema alanı var. İster Meksika’da gezintiye çıkın, ister uzak batı’ya gidip Amerikan kasabasında geçin ya da eski Maya kalıntılarını görün. Belki Mediterraneo alanına gidip biraz Akdeniz havası alıp, sonrada Polynesia ‘yı ve China’yı keşfedebilirsiniz.. Veya çocuğunuzla birlikte çocukluğunuza uzanıp Susam sokağı sakinleriyle vakit geçirmek için Sesamo Aventura gidebilirsiniz. Günün sonunda zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadan, otele geri dönüyoruz. Geceleme otelinizde.



4 Gün: Barselona - İstanbul

Bir gezinin daha sonuna geldik. Sabah kahvaltısının ardından saat 10:00'a kadar odalarımızı boşaltıp, rehberimizin bildirdiği saatte buluştuktan sonra Barselona Havalimanına doğru yola çıkıyoruz. Bagaj, bilet ve pasaport işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları’nın TK1836 tarifeli seferi ile saat 13:15’de Sabiha Gökçen Havalimanı’na hareket ediyoruz. İstanbul saatine göre 17:35’de İstanbul’a geliyoruz. Bir sonraki gezimizde görüşmek üzere…



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Uçuş Bilgileri

    Türk Havayolları ile;
    TK1835 İstanbul(Sabiha Gökçen)-Barselona  09:30-12:20
    TK1836 Barselona - İstanbul(Sabiha Gökçen)13:15-17:35

    Önemli Detaylar

    **Turumuz 06-13 yaş arası çocukları ile seyahat edecek ailelere tavsiye edilip, sadece yetişkin katılımı da kabul edilecektir.
    Ekstra turlar minimum 20 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir. 20 Kişinin altında katılım durumunda tur fiyatlarında değişiklik söz konusu olabilir. Yeterli katılımcı olmadığı takdirde oluşabilecek fiyat farkları sayılar elde edildikten sonra, tur öncesi rehberimiz tarafından bilgilendirilir.
    **Rehberimiz, turlarımızın içeriğine bağlı kalarak, katılımcı sayısına, müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna göre şehir turu ve/veya ekstra turların günlerinde değişiklik yapabilir. Bu durum uçuş saatlerinde oluşabilecek değişiklikler karşısında da geçerlidir.
    **Panoramik şehir turları müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup, şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır.
    **Triple odalarda (3 kişilik oda: dbl yatak + ekstra yatak) 3. yatak ek yatak veya sofa bed olup, standart yataklardan daha küçüktür.
    **Triple odalar (3 kişilik) müsaitliğe bağlı olarak verilmektedir. Müsaitlik olduğu takdirde 3 kişilik oda rezervasyonu yapılır. Triple odalar ek yatak sebebi ile daha küçüktür.
    **Çocuk indirimi 2 yetişkin ile aynı odada konaklama yapıldığı takdirde geçerlidir.
    **Otellerde genellikle check-in saati 14:00 (bazı ülkelerde 15:00’dır), check-out saati 10:00’dur. (bazı ülkelerde 09:00’dur)
    **Programlarımız için otellerden grup rezervasyonları yapılmaktadır. Grup kahvaltılarının içeriği münferit kahvaltıların içeriğinden farklı olabilir.  Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak olan kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısı değildir. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı olarak ayrı salonda verilmektedir.  Continental kahvaltı temel olarak çay ya da kahve, marmelat ve kruvasandan oluşup, ülkeye göre değişiklikler göstermektedir.
    **Uçaksız olarak tura dahil olan misafirlerimizin, grup ile aynı uçuşları kullanmadıkları takdirde havalimanı-otel-havalimanı transferlerini kullanamayacakları gibi şehir turuna katılamama durumu da söz konusu olabilir. Farklı uçuş kullandıkları takdirde grubun oteline ulaşımları kendi sorumluluklarındadır. Bu durum önceden acenteye bildirilmelidir.
    **Türkiye çıkışlı uçakların genelinde valiz ağırlığı 20 Kg.’dır. Bu ağırlık uçak firması ve gidilecek ülkeye göre değişiklik gösterebilir. Gidilecek ülkede iç hat uçuşları bulunuyorsa, bu iç hat uçuşlarda valiz ağırlığı 15 Kg’a düşebilmektedir. Fazla bagaj ağırlık / fiyat kuralları havayolları tarafından belirlenmekte olup, acentenin sorumluluğunda değildir.
    **Kayıt esnasında pasaportta geçen isim, doğum tarihi, pasaport numarasının sisteme girilmesi gerekmektedir. Uçak biletleri bu bilgilere göre kesilmektedir. Hatalı bilgilerden oluşacak uçak bileti iptal veya değişikliklerinin ceza bedeli misafirlere yansıtılır.
    **Acente, misafirlerimiz ile konsolosluk arasında aracı kurum olup, herhangi bir vize alım garantisi vermez. Konsolosluğun vize vermemesi veya red vermesi acentenin sorumluluğunda değildir.
    **Programlarımızdaki vize durumları Türkiye Cumhuriyeti pasaportları bazında verilmektedir. Başka ülke pasaportuna sahip misafirlerimiz vize durumlarını bağlı bulundukları ülkelerin konsolosluklardan kontrol edebilir.
    **Pasaportların seyahat tarihinin bitimi baz alınarak minimum 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir. 6 aydan az süreyle seyahat eden misafirlerimiz, ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir. Bu gibi durumlarda sorumluluk pasaport sahibine aittir.
    **Cep telefonlarınızı yurtdışında kullanabilmek için Türkiye’den ayrılmadan önce, telefonunuzun yurtdışına açık olup olmadığını gsm operatörünüzden kontrol etmeniz tavsiye edilir.
    **Fuar, kongre, konser gibi özel ve yoğun zamanlarda merkeze uzak oteller kullanılabilir.
    **Bazı programlarımız birkaç alternatifli oteller bazında sunulmaktadır. Birden fazla otel seçeneği olan programlarımızın rehber ve transfer aracı aynı olabilir.
    **Promosyon ibaresi bulunan turlarımızda otellerimizin konumu ve verilen hizmetin içeriği standart paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda misafir tarafından iptal ve değişiklik yapılamaz. Lütfen satın aldığınız turun satış sözleşmesini dikkatle okuyunuz.
    **Uçak biletlerini milleri ile upgrade etmek isteyen misafirlerimiz, biletleri kesildikten sonra havayolunun(üyeliğinizin bulunduğu havayolunu kontrol ediniz) müsaitliğine bağlı olarak upgrade işlemlerini gerçekleştirebilir. Programın grup biletlerinin upgrade edilebilir sınıftan olup olmadığını kontrol ediniz. Programlarımızdaki her uçuş için mil garantisi verilmez.
    **Programlarda belirtilen uçuş saatleri havayolları tarafından bildirilen saatlerdir. Özel seferlerle düzenlenen turlarımızda uçak saatleri 48 saat öncesine kadar değişiklik gösterebilir. Acente havayolu ile misafir arasında aracı konumundadır. Havayolundan kaynaklı gecikme, iptal, havaalanı ve havayolu değişikliği, kapasite üzerinde satış yapılması, hizmet aksamaları vb. gibi durumlardan acente hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
    **Programlarda verilen yol mesafeleri harita bazlıdır. Trafik, hava şartları, gidilen ülkenin coğrafi konumu, yol çalışmaları ve şartları gibi durumlarda yolculuk süreleri uzayabilir.
    **Bazı havayollarında yeme-içme ve online check-in hizmetleri ekstra ücrete tabi olabilir.


    İptal Şartları
    https://www.tatilsa.com.tr/tur-257-cocuklarla-barselona-muzeler-ve-portaventura-turu.html
    Dem Turizm Sağlık San. Ve Tic. Ltd. Şti.
    Esentepe Mah.Büyükdere cad.1.Levent Plaza No:173/11 Giriş Kat Şişli/İSTANBUL
    0216 464 01 01


    Bu çıktı 29.03.2024 18:47 tarihinde verilmiştir. Dem Turizm Sağlık San. Ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.