Yılbaşı Kiev Turu (Vizesiz) Tur Programı
Kalkış Yerleri: ATatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İstanbul - Kiev

30 Ara 2017 Cumartesi
Uçuş süresi son derece kısa, bu nedenle Kiev turu birinci gününde şehri keşfetmeye hemen başlayabiliriz. İlk durağımız St. Cyrill Manastırı olacak. 12. yüzyılda inşa edilen ve 800 metrekarelik bir alanı kaplayan bu manastır, meşhur ressam Mikhail Vrubel’in tablolarını da barındırıyor. Modern dünyanın gürültüsünden kurtulmanızı ve ruhani bir yolculuğa çıkmanızı sağlayan manastırın varlığı, çoğu turist tarafından bilinmiyor. Bu nedenle rahat, huzurlu ve sıra beklemeyeceğiniz bir ziyaret yapabiliyorsunuz. Akşam olunca, Kiev’in hiç bitmeyen gece hayatı sizi bekliyor.



2 Gün: Kiev

31 Ara 2017 Pazar
Kiev turu ikinci gününe, Mariyinsky Parkı içinde yürüyüş yaparak başlıyoruz. Dnieper Nehri’nin hemen kenarında bulunan bu park, eşsiz bir güzelliğe sahip. Yürüyüşünüz biter bitmez, aynı bölgede bulunan Mariyinsky Saray’ını ve Kiev Kukla Tiyatrosu’nu ziyaret etmenizi öneririz. Kiev’in kukla tiyatrosu Avrupa çapında tanınıyor ve unutmayacağınız türden gösteriler sergiliyor. Şehre geri dönerken Aşıklar Köprüsü üzerinden geçmeyi unutmayın. Şehirdeki çoğu evlilik töreni burada gerçekleştiriliyor.



3 Gün: Kiev - İstanbul

01 Oca 2018 Pazartesi
Otelinizde yapacağımız sabah kahvaltısının ardından çevre gezileri ve alışveriş için serbest zamanınızı dilediğinizce değerlendirebilirsiniz.
Transfer almış olan misafirlerimizin uçuş saatlerinden 3 saat önce otellerinden alınarak transferleri gerçekleşecektir. Transfer almayı tercih etmemiş misafirlerimiz ise kendi imkanlarıyla uçuş saatlerinden 3 saat önce havaalanına geçebilirler.
İstanbul’a varışınızı takiben seyahatiniz son bulacaktır.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Önemli
    Uçak kalkış saatinden en az 2 saat önce havalimanında hazır bulunmanız gerekmektedir.
    Otellere giriş saatleri 14:00 –15:00, çıkış saatleri 12:00 dır.
    Triple odalarda (3 kişilik oda: dbl yatak + ekstra yatak) 3.yatak ek yatak veya sofa bed olup standart yataklardan daha küçük olabilmektedir.
    Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile aynı oda da konaklama yapıldığı takdirde geçerlidir.
    Hava şartlarına ve mücbir sebeplere bağlı olarak uçuşlar gerçekleşmeyebilir bu durumdan acenta sorumlu değildir.
    Otellerin uyguladığı günlük şehir vergileri (city tax) tur fiyatlarına dahil değildir, ülkenin belirlemiş olduğu kurallar gereği direkt otele ödenmektedir.

    Önemli Uyarılar 
    •Uçak kalkış saatinden en az 2 saat önce havalimanında hazır bulunmanız gerekmektedir.
    •Triple odalarda (3 kişilik oda: dbl yatak + ekstra yatak) 3.yatak ek yatak veya sofa bed olup standart yataklardan daha küçük olabilmektedir.
    •Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile aynı oda da konaklama yapıldığı takdirde geçerlidir.
    •Ebeveynlerden herhangi birinin katılmadığı seyahatlerde 18 yaş altı çocuklar için muvafakatname alımı zorunludur.
    •Otellere giriş saatleri 14:00 –15:00, cıkış saatleri 12:00 dır.
    •Türkiye çıkışlı uçakların genelinde bagaj ağırlığı 20 Kg dır. Bu ağırlık uçak firması ve gidilecek olan ülkeye göre değişiklik gösterebilir. Gidilecek olan ülkede iç hat uçuşu bulunuyorsa, bu iç hat uçuşunda valiz ağırlığı 10 kg ila 15 Kg’a kadar düşebilmektedir. Fazla bagaj ağırlıklarında müşteriden tahsil edilecek ekstra ücret kuralları havayolları tarafından belirlenmekte olup acenta  sorumluluğunda değildir.
    •Hatalı bilgilerden oluşacak biletlerin iptal ve değişiklik ceza bedelleri müşteriden tahsil edilmekte olup acentanın  sorumluluğunda değildir.
    •Pasaportların seyahat tarihinin bitimi baz alınarak minimum 6 aylık geçerlilik süresine sahip olması gerekmektedir. 6 aydan az geçerlilik süresi olan bir pasaportla seyahat eden müşterilerimiz seyahat ettikleri ülkenin pasaport polisleri tarafınca ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir. Bu gibi durumlarda sorumluluk pasaport sahibine aittir.
    •Yeşil pasaport (kamu çalışanı) sahiplerinin ıslak imzalı ve "yurtdışına çıkışında sakınca yoktur" ibareli belgeyi çalıştığı kurumdan tedarik etmesi gerekmektedir. Ayrıca ebeveyn sayesinde yeşil pasaport kullanımına hak kazanan öğrenciler için de hak kazandıran kişinin ilgili müdürlükten yurtdışına çıkışında bir engel olmadığını belirten bir yazı gerekmektedir.
    •Cep telefonlarınızı yurt dışında kullanabilmek için Türkiye’den ayrılmadan önce, telefonunuzun yurtdışına açık olup olmadığını GSM operatörünüzden kontrol etmeniz tavsiye edilir.
    •Promosyon ibaresi olan turlarımızda otellerimizin konumu ve içeriği diğer std tur paketlerimize göre farklılık gösterebilir. Promosyon turlarımızda müşteri tarafından iptal veya değişiklik yapılamaz. Lütfen satın aldığınız turun satış sözleşmesini dikkatle okuyunuz.
    •Programlarda belirtilen uçuş saatleri havayolları tarafından bildirilen saatlerdir. Uçuş saatleri 48 saat öncesine kadar değişiklik gösterebilir. Acenta, Havayolları ile müşterilerımız arasında aracı konumdadır. Havayolundan kaynaklı gecikme, iptal, saat yada gün değişikliği, havaalanı ve havayolu değişikliği, kapasite üzerinde satış yapılması, hizmet aksamaları vb. gibi durumlardan acenta sorumlu tutulamaz.
    •Bazı havayollarında catering hizmetleri ve online check-in hizmetleri ücrete tabi olabilir.
    •Hava şartlarına ve mücbir sebeplere bağlı olarak uçuşlar gerçekleşmeyebilir bu durumdan acenta sorumlu değildir.
    •Otellerin uyguladığı günlük şehir vergileri (city tax) tur fiyatlarına dahil değildir, ülkenin belirlemiş olduğu kurallar gereği direkt otele ödenmektedir.
    •Kafile ile hareket eden turlarda ekstra turlar minimum 20 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir. 20 kişinin altında katılım durumunda tur fiyatlarında değişiklik söz konusu olabilir.


    İptal Şartları
    https://www.tatilsa.com.tr/tur-196-yilbasi-kiev-turu-vizesiz.html
    Dem Turizm Sağlık San. Ve Tic. Ltd. Şti.
    Esentepe Mah.Büyükdere cad.1.Levent Plaza No:173/11 Giriş Kat Şişli/İSTANBUL
    0212 945 49 09


    Bu çıktı 19.04.2024 02:24 tarihinde verilmiştir. Dem Turizm Sağlık San. Ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.