Endülüs, Barcelona Turu Tur Programı
Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL MALAGA – SEVILLA

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde saat 06:00’da hazır bulunulması. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Havayolları TK 1305 sefer sayılı uçuş ile saat 08:35’te Malaga'ya hareket. Yerel saat ile 12:15’te Malaga'ya varış. Alanda bizi bekleyen özel otobüsümüz ile panoramik Malaga şehir turu. Turumuz da Pablo Picasso’nun doğduğu Malaga şehir turumuzda göreceğimiz yerler arasında Paseo de Parque (Park Caddesi), Plaze de la Merced, Cervantes Tiyatrosu, Puerto Marina (Liman), La Alcazaba ve Gibralfaro Kalesi bulunmaktadır. Tur sonrası Sevilla’ya hareket ve varışımıza istinaden panoramik Sevilla şehir turu. Turumuzda göreceğimiz yerler arasında, İspanya Meydanı, Altın Kule, Paula Rahibeler Manastırı, havuzları ve bahçeleri ile ünlü Maria Luisa Parkı ile Santa Cruz Meydanı bulunmaktadır. Tur sonrası otelimize transfer ve geceleme otelimizde.



2 Gün: SEVILLA

Sabah kahvaltısı sonrası dileyen misafirlerimiz ile ekstra Endülüs Beyaz Köyler (Pueblos Blancos) turuna katılma imkanı.  Turumuzun sonunda Sevilla'ya dönüş ve otelinize transfer. Arzu eden misafirlerimiz ile akşam ekstra düzenlenecek Flamenco turu. Geceleme otelinizde.
Alternatif Program
Endülüs Beyaz Köyler (Pueblos Blancos)  65 Euro
Jerez De La Frontera; Atları ve Flamenco müzikleriyle ünlü bu şehirde tarihin kokusunu içinize çekeceksiniz. Aynı zamanda dünya çapında beğeni toplayan tadımlık turların merkezi olan bu yeri görmenin mutluluğunu yaşayacaksınız. Arcos De La Frontera; Roma döneminde kurulmuş ve Kurtuba halifeliği döneminde Mağribi kalesine dönüştürülmüştür, labirent sokakları ile tipik beyaz Endülüs kasabasıdır. Görülecek yerler arasında Iglesia de Santa Maria de la Asuncion, Iglesia de San Pedro bulunmaktadır. Ronda; Emevilerin yarım adadan çekilirken İspanyollara en son teslim ettikleri kale olma özelliği taşımaktadır bu nedenle hem İslam hem de Hristiyan dinlerinin etkisi altında kalmış, silinmeyen izlerle bezenmiş olarak göze çarpıyor. Kireç taşından dik bir yarığın iki tarafında büyük bir kayalığın üzerinde kurulmuş ve dünyanın en eski boğa güreşi arenasının bulunduğu tipik beyaz Endülüs köyüdür. Görülecek yerler arasında Casa Del Rey Moro, Palacio Mondragon, Puento Nuevo yer almaktadır.
Alternatif Program
Flamenco Turu  55 Euro
Geceyi eğlence ile sonlandırmak isterseniz Flamenco turu doğru tercih!



3 Gün: SEVILLA CORDOBA – GRANADA

Sabah kahvaltısının ardından Cordoba’ya hareket. Varış sonrası panoramik Cordoba şehir turu. Roma İmparatorluğu döneminde kurulan,10. Y.Y. da İslam devleti himayesinde Avrupa'nın en büyük şehri olan Cordoba'yı keşfediyoruz. Burada görülecek yerler arasında Alcazar De Los Reyes Cristianos, Roma köprüsü yer almaktadır. Tur sonrası dileyen misafirlerimiz ile ekstra düzenlenecek Kurtuba Camii-Mezquita turu. Tur bitimi Granada’ya hareket. Granada'ya varış ve ardından panoramik şehir turu, tarihi Endülüs/Granada sokaklarında Emevi ve Abbasi dönemlerinden kalma eserlerin arasında Grand Via, La Rambla ve Belediye Meydanı görülecek yerler arasındadır. Akşam dileyen misafirlerimiz ile ekstra Albaizin ve Sacromonte turu. Geceleme otelinizde. Akşam saatlerinde otelimize varış. Geceleme otelinizde.
Alternatif Program
Kurtuba Camii-Mezquita Turu  25 Euro
Kurtuba Camii-Mezquita turu ile farklı bir kültürü tanımaya hazır olun!
Alternatif Program
Albaizin ve Sacromonte Turu  45 Euro
Al-Hambra sarayının çevresine, Sierra Nevada dağının eteklerinde bulunan Albaicin bölgesinde unutulmaz bir çingene gösterisi izleyecek, gösteriden sonra Granada'nın bu en eski yerleşim yeri olan Sacromonte ve Albaicin bölgesini gezme ve Al-Hambra sarayını gece ışıklandırılmış şekilde görme fırsatını yakalayacaksınız.



4 Gün: GRANADA MURCIA – ALICANTE

Sabah kahvaltısı sonrası dileyen misafirlerimiz ile ekstra düzenlenecek Al Hambra Sarayı turu. Tur sonrası Alicante’ye hareket. Yunan, Roma, Arap ve Hristiyan kolonilerinin zengin tarihine sahip, İspanya’nın en eski ve önemli liman şehirlerinden olan Alicante’de Arkeoloji müzesi, Santa Barbara kalesi, Merkez Pazar, Luceros, Maisonnave görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele dönüş .Geceleme otelinizde.
Alternatif Program
Al Hambra Sarayı Turu  55 Euro
Arabesk mimarisi, havuz ve bahçeleri ile ünlü UNESCO Dünya Kültür Mirasları Listesi’nde yer alan saray görülecektir.(Harem girişi hariç). Tur sonrası Murcia’ya hareket ve varışımızın ardında panoramik Murcia şehir turu.Turumuz da Segura Nehri kıyısında kurulu Murcia Özerk bölgesinin başkenti olanbu şehri inceleme fırsatı bulacağız, göreceğimiz yerler arasında Santa Maria Murcia Katedrali , Plaza Cardenal Belluga Meydanı, Monteagudo Kalesi, Casino Murcia, Murcia Üniversitesi ve Santo Domingo Meydanı bulunmaktadır.



5 Gün: ALICANTE VALENCIA – BARCELONA

Sabah kahvaltısı sonrası Valencia’ya hareket ve panoramik şehir turu.Turumuzda göreceğimiz yerler arasında Gotik Katedral, Micalet Çan Kulesi, 15. Y.Y. da takasla alışveriş yapılan Lonja Market, eski market alanı ve portakallarıyla ünlü meyve bahçeleri bulunmaktadır. Tur sonrası Barcelona’ya hareket.Varışımıza istinaden otelimize transfer. Arzu eden misafirlerimiz için ekstra düzenlenecek olan Barcelona ve lokal mahalleler gece turu . Geceleme otelimizde.
Alternatif Program
Barcelona ve Lokal Mahalleler Gece Turu  35 Euro
Barcelona hakkında turistik çok şey duydunuz ama ünlü yönetmen Inarritu ve Woody Allen'in filmlerine konu olan yerel sokakları ve hayatı tanımanızı sağlayacak bu özel turumuzu kaçırmamanızı öneririz. Görülecek yerler arasında Paral-el mahalle, El Raval, El Born sokakları ve Plaza Real bulunmaktadır. Dileyen misafirlerimiz tur esnasında belirlenecek serbest zaman içinde Tapas restoranlarıyla ünlü El Born bölgesinde unutulmaz tatlar deneyimleyebilirler.



6 Gün: BARCELONA

Sabah kahvaltısı sonrası ekstra düzenlenecek olan Barcelona İkonları turuna katılma imkanı. Daha sonra şehrin arka sokaklarında kaybolma vakti! Turumuzun yürüyüş etabına geçiyoruz. Katalonya Meydanı’ndan başlayarak Barcelona Katedrali ve Katedral Meydanı, Barcelona’da bulunan ve İspanya’daki Girona ardından en iyi korunmuş Yahudi Mahallesi kabul edilen ‘El Call’, Saint Jaume Meydanı ve meydanın hemen yanıbaşında bulunan tarihi Roma şehri kalıntıları, Saint Neri Meydanı, Plaza Reial, şehrin hatta Avrupa’nın en eski pazarlarından birisi olan Mercat de la Boqueria ve son olarak Font de Canaletes çeşmesi turumuz esnasında yürüyerek keşfedeceğimiz yerler. Tur sonrasında otelimize transfer. Geceleme otelimizde.
Alternatif Program
Barcelona İkonları Turu  55 Euro
İlk durağımız UNESCO tarafından koruma altına alınmış ve Dünya Mirası Listesi’nde yer alan, Barcelona’nın yetiştirdiği ve Art Nouveau (Modernismo) sanat akımının dünyadaki en önemli öncülerinden kabul edilen ünlü Katalan mimar-tasarımcı Antoino Gaudi’nin yarattığı Park Güell. Park aynı zamanda ‘Viki Christina Barcelona’ filmine de sahne olan mekanlardan birisi. Ardından 1929 Barcelona Uluslararası Fuarı için inşaa edilen ve ziyaretçilerine tüm İspanya’ya ait 117 farklı ve eşsiz mimari yapı ile adeta mini bir İspanya turu sunan İspanyol Köyü yani Poble Espanyol. Köyde ayrıca şehrin en önemli cam sanatları, butik çikolata, şarap ve el işi deri atölyelerini de keşfetme şansımız olacak.



7 Gün: BARCELONA

Sabah kahvaltısı sonrası ekstra düzenlenecek olan Gerona&Figueras & Dali Müzesi turu. Tur sonrasında otelinize transfer. Geceleme otelimizde.
Alternatif Program
Gerona&Figueras & Dali Müzesi Turu   65 Euro
Figueras & Dali Müzesi turumuzda orta çağdan kalma mimari yapılarıyla Gerona şehri, büyük katedrali ve Yahudi mahallesi, ünlü ressam Dali’nin doğduğu Figueras kasabası ve Dali Müzesi ziyaret edilecektir.



8 Gün: BARCELONA ISTANBUL

Sabah kahvaltısı sonrası havalimanına transfer, bilet ve bagaj işlemlerinin tamamlanmasından sonra Türk Havayolları’nın TK 1854 sefer sayılı uçağı ile saat 11:35’te İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 16:00’da İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    UÇUŞ DETAYLARI  :

    06 Kasım, 20 Kasım, 04 Aralık, 18 Aralık Hareket için;

    Gidiş: Atatürk Havalimanı Türk Hava Yolları TK 1305 - Uçuş Saati 09:55

    Dönüş: Türk Hava Yolları TK 1854 - Uçuş Saati 12:10


    İptal Şartları
    https://www.tatilsa.com.tr/tur-165-endulus-barcelona-turu.html
    Dem Turizm Sağlık San. Ve Tic. Ltd. Şti.
    Esentepe Mah.Büyükdere cad.1.Levent Plaza No:173/11 Giriş Kat Şişli/İSTANBUL
    0216 464 01 01


    Bu çıktı 29.03.2024 11:41 tarihinde verilmiştir. Dem Turizm Sağlık San. Ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.