Güney Afrika Turu - National Geographic Maceraları Tur Programı

Safarinin ter ve mücadele olmadığı zamanlar da vardır. Bu Güney Afrika Safari Turu, tam da bahsettiğimiz gibi size maksimum konfor ve minimum zorluk sunmak tasarlandı! Güney Afrika’yı National Geographic uzmanlığında keşfetmeye hazır olun! Güney Afrika Turu boyunca National Geographic’ten tavsiyeler, ilginç makaleler ve safari için fotoğraf tavsiyeleri sizi bekliyor.

Etkileyici şehir Cape Town’dan başlayacağımız bu turda Güney Afrika Cumhuriyeti’nin meşhur milli parkı Kruger Milli Parkı ve Karongwe Özel Safari Rezervine gidip “büyük beşlinin”  izini süreceğiz.

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: Cape Town

Varış transferiniz ile Güney Afrika Turu başlıyor!



2 Gün: ve 3. Gün Cape Town

Güzel Cape Town oryantasyon turu sizi bekliyor. National Geographic Traveler dergisi tarafından dünyanın en iyi bahçelerinden biri olarak seçilen Kirstenbosch National Botanik bahçesi gezisinin ardından, Cape Noktasına gelip Boulders Plajının meşhur penguenlerini görme şansı yakalıyoruz. 3 gün isteğe bağlı olarak Robben Adası ya da Table Dağı ziyareti yapabilir ya da Stellenbosch civarında bir şarap turuna çıkabilirsiniz. Yemek: 2 kahvaltı.



4 Gün: Johannesburg

Güney Afrika Safari Turunda bugün uçak ile Johannesburg’a geliyoruz. Transfer ile otelimize gidiyoruz. Burada hoşgeldin yemeği olarak geleneksel Güney Afrika tarzı Barbekü sizi bekliyor. Yemek: 1 kahvaltı, 1 akşam yemeği.



5 Gün: Panorama Route

Manzara dolu bir yolculuk ile Panorama rotasında ilerliyoruz. Blyde Nehri Kanyonu, Bourke’s Luck Potholes ve God’s Window güzel spotlarda mola veriyoruz. Akşam üzeri Kruger Milli Parkına varmış olacağız.Yemek: 1 kahvaltı.



6 Gün: Kruger Milli Parkı

Kruger Milli Parkında Kendi aracımızla yapacağınız safari turlarının tadını çıkarın. Sonrasında lodge’a geri dönüyoruz. Günü oldukça Afrika tarzı, yıldızların altında akşam yemeğimizi yiyerek sonlandırıyoruz. Yemek: 1 kahvaltı, 1 akşam yemeği.



7 Gün: Karongwe Doğa Rezervi

Güney Afrika Turunda bugün Karongwe Doğa Rezervine geliyoruz. Sabah üstü açık aracımızla safari turuna çıkıyoruz. Kruger Milli Parkında yapacağınız safari turlarının tadını çıkarın. Sonrasında lüks kampınızın nehir manzarası sizi bekliyor olacak. Yemek: 1 kahvaltı, 1 akşam yemeği.



8 Gün: Karongwe Doğa Rezervi

Sabah safarisiniin ardından brunch ve lodge’unuzda serbest vakit sizi bekliyor. Akşam üzeri Endangered Wildlife Trust’ın Carnivore Conservation Programından bir araştırmacıyla tanışacağız. Bu proje National Geographic’den Kelly Marnewick’in projesidir. Kelly’nin takımı bize bu araştırma programı hakkında bilgi verecek ve akşam safarisinde bize eşlik edecek. Yemek: 1 kahvaltı, 1 öğle yemeği, 1 akşam yemeği.



9 Gün: Johannesburg

Son bir safari turundan sonra Johannesburg’a geri geliyoruz. Akşam yemeğinizi yerel bir aile ile yiyerek bu tura unutulmaz bir şekilde veda etmeye hazır olun. Yemek: 1 kahvaltı, 1 akşam yemeği.



10 Gün: Johannesburg

Güney Afrika Turu sona eriyor. Yemek: 1 kahvaltı.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    ● Bu tur, normal kondisyon seviyesinde, çok zorlayıcı olmayan, hafif doğa yürüyüşü ve trekking performansı içeren bir turdur.

    ● G Plus tarzı olan bu seyahatimiz, unutulmaz deneyimler yaşarken daha kaliteli konaklama, transfer, aktivite ve yemekler konusunda kusursuz hizmet için tasarlanmıştır.

    ● Maksimum çeşitlilik için tasarlanmış bu seyahatimiz, aktif keşfin, sıra dışı coğrafyaların, vahşi yaşamın ve yerel kültürlerin ideal kombinasyonudur.

    Afrika’nın en güneyinde yer alan Güney Afrika Cumhuriyeti. kıtanın güneyinin neredeyse yarısını toprakları altına alır. Ülkenin başta Afrikaanca olmak üzere 10dan fazla resmi dili, siyahi ve beyaz halklarla karışık bir etnik yapısı vardır. Başkent Cape Town hızlı şehir hayatı, spor aktiviteleri, meşhur şarapları ve görkemli dağ manzarası ile Güney Afrika’nın en büyük 3. şehridir. İsrail toprakları kadar geniş olan Kruger Ulusal Parkı ve iSimangaliso Wetland Parkı vahşi doğayı, Garden Route ise bitki örtüsü, vahşi yaşam ve açık hava aktivitelerini keşfetmek için çok idealdir. Lesotho Krallığı’da, Güney Afrika Cumhuriyeti topraklarında yer almaktadır.


    İptal Şartları
    https://www.tatilsa.com.tr/tur-144-guney-afrika-turu---national-geographic-maceralari.html
    Dem Turizm Sağlık San. Ve Tic. Ltd. Şti.
    Esentepe Mah.Büyükdere cad.1.Levent Plaza No:173/11 Giriş Kat Şişli/İSTANBUL
    0212 945 49 09


    Bu çıktı 19.04.2024 22:51 tarihinde verilmiştir. Dem Turizm Sağlık San. Ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.