Vietnam Aile Macera Turu Tur Programı

Aile maceraları, 6 ila 17 yaşları arasındaki çocuklarla seyahat eden gruplar için tasarlanmıştır. 18 yaşın altındaki herkesin bir yetişkin tarafından refakatçisi olmalıdır.Güzergah, tüm ailenin ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmıştır.

Şaşırtıcı derecede lezzetli yiyecekleri, büyüleyici kültürü, dokunulmamış doğası  ve dost canlısı insanlarıyla ödüllendirilen Vietnam, dünyanın en popüler seyahat merkezlerinden biri olmaktan çok daha fazlasını yaşıyor. Bu eğlence odaklı aile gezisi, Halong Körfezi'nde dolaşırken, İmparatorluk Kalesi'ni keşfetmek, müze ziyaretleri yapmak ve yüzen bir pazara tekne turu yapmak dahil olmak üzere eğlenceli ve macera dolu geziyi 12 günde yaşatıyor.

Boş zamanlarda yapılacak etkinlikler için (kişi başı) yaklaşık maliyetler için 100 USD yanınızda bulundurmanız yeterlidir. ( isteğe bağlı )

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: Tanışma ve Şehir Turu -Hanoi

Her biri geleneksel olarak farklı bir ürün veya endüstriye adanmış bir sokak labirenti olan Hanoi'nin Eski Mahalle'sinde şehir turu.
Varış Günü ve Karşılama Toplantısı  18: 00
Bu gece macera başlıyor. Karşılama toplantısından önce keşfetmekten çekinmeyin, ancak grubuyla tanışmak için geri döndüğünüzden emin olun. Tanıtımların ardından CEO'unuz turunuzun ayrıntılarını inceler. Normal check-in saatleri başlangıç otellerimizde geçerlidir, ancak erken gelmeniz halinde bagajınızı gün için saklayabilirsiniz.



2 Gün: Hanoi

Su Kuklası Tiyatrosu performansını görmeden önce Hanoi’nin en hareketli mahallesi Eski Mahalle'ye rehberli bir tur ile başlıyoruz. İsterseniz Eski mahallede bulunan müzeleri gezebilir ,bol bol fotoğraf çektirebilir veya  alışveriş yapabilirsiniz.
Su Kuklası Tiyatrosu Performansı Hanoi -Güzel bir canlı müzik eşliğinde , su sahnesinde geleneksel bir Vietnam su kuklası gösterisi izleyebilirsiniz.



3 Gün: Hanoi/Ha Long

Halong Körfezi gezisi, mağara ziyareti 
Geleneksel ahşap bir  teknede görkemli Ha Long Koyu'nu gezmeye başlıyoruz. Denizde taze deniz ürünleri yemenin,su  kayağı yapmanın ve Sung Sot mağarasını keşfetmenin tadını çıkarın.
Deniz ürünleri öğle ve akşam yemeği dahil.
Özel Araç Hanoi - Ha Long  3-4 saat
Nadir durumlarda Halong Körfezi, aşırı kötü hava koşulları nedeniyle hükümet yetkilileri tarafından turistik gemilere kapatıldı. Eğer böyle bir durum olur ise alternatif program sunulacaktır.



4 Gün: Ha Long/Huế

Halong Körfezi'nden Man's Head Island'a ve Kaplumbağa Adası'ndaki yolculuğa devam ediyoruz. Küçük bambu teknesiyle Luon mağarasını ziyaret edip. Hue'ya doğru trene geçiyoruz.

Dahil yemekler: Kahvaltı | Öğle yemeği



5 Gün: Huế

Sabah saatlerinde  Hue'ya varıyoruz ve Yasak Mor Kenti de içeren İmparatorluk Kalesi'ne bir tur atıyoruz. Kral Mezarları ve Tien Mu Pagoda'yı ya da kırsal motosiklet turuna katılabilirsiniz.Daha sonra şehri keşfetmek için boş zaman var. Tien Mu Pagoda'yı ziyaret etmeyi veya motosiklet turunda kırsal bölgeyi keşfetmeyi unutmayın.
İmparatorluk Hisarı Turu-Bir zamanlar başkent olan ve UNESCO Dünya Mirası alanınıdır. Duvarlı kale ve birçok saray, kapı, avlu ve bahçeler bulunan eski saray görülmeye değer. Kalenin içinde Yasak Mor Kenti (Çin Yasak Şehri üzerinde modellenen) bir zamanlar emperyal bir aileye ev sahipliği yapmıştır ve Vietnam Savaşı sırasında önemli derecede hasar görmüştür.
Kahvaltı dahildir.



6 Gün: Huế/Hoi An

Hai Van Pass üzerinden Hoi An'a geçiyoruz. İsteğe bağlı faaliyetler ; pişirme okulu, nehir bot gezisi, bisiklet sürme, plaj, terzilik veya My Son ören yerleri ziyaretini içermektedir.
Özel Araç Huế - Hoi An
Hoi An Öğleden Sonra Serbest Zaman
Tapınakları, mezarları ve bu tarihi şehrin 1000'den fazla eski evini keşfedebilirsiniz. Alışveriş yapabilir veya yakındaki plajları ziyaret edebilirsiniz.
Kahvaltı dahildir.



7 Gün: ve 8. Gün Hoi An

G Adventures destekli bir proje olan Oodles of Noodles'de gösterisini izliyoruz ve öğle yemeğimizi yiyoruz . Daha sonra, Hoi An'ı keşfetmek için boş zamanların keyfini çıkarın.
Oodles of Noodles'de  26 dan fazla çeşidi olan erişte makarna çeşitlerini tadabilirsiniz. G Adventures tarafından yönetilen, STREETS International, sınıf sadece G Maceraları için geliştirildi. Bu misafirperverlik eğitim programının parçası olan eski sokak gençleri, çeşitli erişte makarnaları hazırlamanıza ve pişirmenize yardımcı olacaktır.
Hoi Yarı Günü Boş Zaman..Kahvaltı | Öğle yemeği dahildir.



9 Gün: Hoi An/Ho Chi Minh City

Hoi An'dan Sao-long'a (Saigon) uçuş. Central Saigon'daki Cyclo şehir turu.
Kısa bir uçuş bizi bir zamanlar Güney Vietnam'ın başkenti olan ve ülkenin ticaret merkezi olarak kalmaya devam eden genişleyen metropol olan Ho Chi Minh City'ye götürür.
Uçak Hoi An - Ho Chi Minh City1h - 1h30m
Ho Şi Min Kenti Bisiklet Turu Ho Şi Min Kenti
Ho Chi Minh City'nin manzaralarını, seslerini ve kokularını hissetmek için harika bir yoldur .
( Çantalarınıza ve kişisel eşyalarınıza dikkat etmenizi öneriyoruz )
Kahvaltı dahildir.



10 Gün: Ho Chi Minh City/Mekong Delta

Mekong Deltası boyunca Küçük köylerden geçen tekne turu yapıp, daha sonra yerel bir aileyle birlikte bir aile yanı konaklama ve geleneksel akşam yemeğinin tadını çıkarın.
Tekne turu, Vietnam hayatının farklı bir yönünü gösterir. Yerlilerin her şey için Mekong'a nasıl dayandığına şaşıracaksınız!
Geceyi deltanın küçük bir kasabasında geçiriyoruz . Halkla etkileşim kurmak için harika bir şans.

Özel Araç Ho Şi Min Kenti - Mekong Delta 2 saat 30 Dakika
Yerel Yaşam: Mekong Homestay
Bir hamakta rahatlamayı, bölgeyi bisikletle keşfetmeyi  ve yerel yaşam biçimini gözlemlemek için harika bir şans.. Bu akşam geleneksel güney Vietnam yemeklerini tadabilirsiniz.
Kahvaltı | Akşam yemegi dahildir.



11 Gün: Mekong Delta/Ho Chi Minh City


Ho Şi Min Kenti'ne geri dönüp ; öğleden sonra ücretsiz olan Savaş Kalıntıları Müzesi, Yeniden Birleşme Sarayı ve Ben Thanh Market'i ziyaret etme imkanınız var.
Özel Araç Mekong Deltası - Ho Chi Minh City 2 saat 30 dakika
Yeniden Birleşme Sarayı (Vietnam Savaşı'nı bitiren tankın bulunduğu yer), Savaş Kalıntıları Müzesi, Ho-Chi-Minh Müzesi ve Cu Chi Tünelleri gibi ziyaret etmek için savaşla ilgili pek çok nokta var. Alışveriş yapmak için Dong Kohi Caddesi'ne ve Pham Ngu Lao Caddesi'ne gidebilir veya yürümekten bıkarsanız bir nehir turuna katılabilirsiniz.
Kahvaltı dahildir.



12 Gün: Ho Chi Minh City

Kahvaltının ardından check out işlemleri ve otelden çıkış.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.tatilsa.com.tr/tur-142-vietnam-aile-macera-turu.html
    Dem Turizm Sağlık San. Ve Tic. Ltd. Şti.
    Esentepe Mah.Büyükdere cad.1.Levent Plaza No:173/11 Giriş Kat Şişli/İSTANBUL
    0212 945 49 09


    Bu çıktı 26.04.2024 21:22 tarihinde verilmiştir. Dem Turizm Sağlık San. Ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.