Air Arabia Havayolları Tarifeli Seferleri ile Dubai Turu Tur Programı
Kalkış Yerleri: İstanbul
PROGRAM
1 Gün: 1. Gün, ISTANBUL – DUBAI

Çarşamba veya Cumartesi gecesi Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinin Air Arabia kontuarı önünde değerli konuklarımızla buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Air Arabia Hava Yollarının G9 284 tarifeli seferi ile Dubai turu için hareket. Yaklaşık 4 saat 15 dakikalık bir yolculuk sonrası Birleşik Arap Emirlikleri yerel saati ile 06.10’da Sharjah Havalimanı'na varış. Pasaport / gumruk kontrol işlemlerinin ardından rehberimiz tarafından karşılanacaksiniz. Dünyanın en hızlı gelişen ve eski ile moderni bir arada barındıran Dubai de yapacağımız panoramik şehir turunda; Eski Dubai’yi ikiye ayıran, Dubai Creek ve Bastakiye bölgesi, Altın ve Baharat Çarşıları, Emirin Sarayı, Newyork ile yarışan Sheikh Zayed  Caddesi gökdelenleri , Dubai’nin en bilinen sembolü olan Burj Al Arab otelinin en iyi manzarasını göreceğimiz  Jumeirah Beach, Palmiye Island  ve Atlantis göreceğimiz yerler arasında. Dubai oryantasyon turumuzun ardından, ilk günün yorgunluğunu üzerimizden atmak üzere otele hareket edip yerleşiyoruz.
Arzu eden konuklarımız akşam ekstra olarak Madinat Jumeirah / Souk Madinat, Dubai Mall Alışveriş Merkezi & Fountain show turuna katılabilirler. (40 USD) Bu turumuzda ilk olarak Madinat Jumeirah’a gidiyoruz. 400 donum uzerine kurulmus bu tatil koyu; 2 km uzunlugundaki kumsal boyunca, icerisinde 5 yildizli hoteller, 29 adet yazlik villa, 40 restaurant ve buyuk bir carsi bulundurmaktadir.Venedik şehrini çağrıştıran bu geleneksel çarşı bölgenin eski mimari özellikleri taşıdığı ve belkide hediyelik eşya konusunda çok çeşit sunduğu için hoşunuza gidecektir.
Buradan sonra ise dünyanın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olarak bilinen 1200 dükkân kapasiteli Dubai Mall ziyaretimiz olacak.Burada her türlü elektronik mağazası, hediyelik nispeten ekonomik eşyalar ve işlenmiş kaliteli hurma gibi yerel urunleri satın alabilirsiniz.
Daha sonrada 30 dakikada bir değişik müzik eşliğinde tekrarlayan Fountain ses ve ışık gösterisini izliyoruz. Fıskiyeler müzikle birlikte raksediyor. Bu gösteriyi tekrar izleyebilir veya alışverişe devam edebilirsiniz. Tur sonrası otele hareket ediyoruz. Geceleme otelimizde.



2 Gün: DUBAİ

Sabah erken kalkip kahvalti yapanlar icin extra Palm Boat turuna katilma olanagi (80usd)
Sabah 08:00 otelden araclarimiz tur icin hareket edecektir.
Misafirlerimiz Palm Jumeirah'ın butun iç güzelliğini keşfetme fırsatı bulacaktir. West Marina'dan ayrılarak heyecanli turumuz başlar. Palmiye agaci seklindeki adanin birinci yapragi diyebilecegimiz alanin uzerindeki güzel sahil yapilarinin yakınindan geçen tekne, konuklarımizi, ömür boyu unutamayacaklari benzersiz bir tura götürecektir. Palm, muhteşem manzaralarını ve panoramaları sergileyen tüm güzelliğini açıyor. Buna ek olarak, bu mühendislik başyapıtıyla ilgili tüm önemli bilgileri öğreneceksiniz. Palm sadece ikonik bir yapı değil aynı zamanda yeni Dünya Harikası'ndan biri. Palm Jumeirah'ın içinden geçerken konuklar geniş ev teknemizde alkolsüz içeceklerin tadını çıkarabilirler. Turdan sonra, Palm'de yüzmek için Club Vista Mare'de 1 saatlik gunes/deniz/kum/plaj keyfi olanagi, bu guzelligin icerisinde denizin keyfini cikarmam zamani.

Ogleden sonra dileyen konuklarımız ekstra olarak düzenlenecek Akşam Yemekli Çöl Safari turuna katılabilirler. (90 USD).  4X4 araçlar ile uçsuz bucaksız çölde kum tepecikleri üzerinde giderken unutulmaz anlar yaşayabilir, deve, ceylan veya sahin gibi hayvanları görebilirsiniz.Tabiki en güzel an yavaş yavaş Güneşin batışa geçip bize harika fotoğraf imkanı sunduğu zaman. Bu heyecanlı  safari sonrası çölde kurulan bedevi cadirinda açık büfe yemek sırasında Arap mutfağının tipik mezelerini ve mangalda pişirilen kebaplarını tatmış olacaksınız. Yemek sırasındaki dans şovları ilede neşeli bir zaman geçireceksiniz. Arap nargile keyfi yasayabilir, arap kınasi henna yaptırabilirsiniz. Misafirler icin hazir tutulan, yerel kıyafetleri giyebilir, gezebilir ve fotograf cektirerek bunlari anilastirabilirsiniz. Program bitiminde otelimize hareket. Geceleme otelde.



3 Gün: DUBAİ

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden  misafirlerimiz ekstra olarak  düzenlenecek  Öğle Yemekli Başkent Abu Dhabi & Sheikh Zayed Camisi turuna katılabilirler (80 USD). Yaklaşık bir buçuk saat mesafedeki Abu Dhabi de turumuza dünyanın en büyük 4. camisi olan Şeyh Zayed camii ile başlıyoruz. Burada İznik çinilerinin 21. Yüz yılda yapılmış en güzel örneklerini göreceksiniz. Halısı ve avizeleri ile dikkat çeken camide 40 bin kişi namaz kılabiliyor.Cami ziyaretimizin ardından Abu Dhabi şehir merkezine doğru devam ediyoruz. Dünyanın en fazla eğime sahip binası olan Hyatt Capital, Hızlı ve öfkeli filminin çekildiği Ethiad kuleleri, dünyanın en pahalıya mal olmuş oteli Emirates Palace Hotel, Abu Dhabi Emirinin yeni sarayı, eski çöl yaşantısının anlatıldığı Kültür Mirası müzesi görülecek yerler arasında. Daha sonra öğle yemeğimizi yiyeceğimiz restauranta geçiyoruz. Bir sonraki durağımız dünyaca ünlü Ferrari World de fotoğraf ve Ferrari temalı hediyelik eşyalar için kısa bir  mola verip  Dubai’ye geri dönüyoruz.
Abudhabi  Turumuzun ardından dileyen misafirlerimiz Akşam Yemekli Tekne (Dhow Cruise) turuna katılabilirler. (70 USD) Dubai’nin geleneksel ahşap Dhow tekneleri ile Dubai’nin ilk kurulduğu körfezde, Deira ve Bur Dubai kıyılarında gezerken Arap mutfağı açık büfe yemek eşliğinde turumuzu gerçekleştiriyoruz. Şehrin Modern ve eski yüzünü en iyi tekneden görebilirsiniz. Bir yanda Dubai ticaret odası diğer yanda eski saraylar ve yerleşim yerleri. Turumuzun ardından otelimize transfer ve geceleme otelde.



4 Gün: DUBAİ - İSTANBUL

Bugün turumuzun son günü. Sabah kahvaltısının ardından isteyen misafirlerimiz ekstra olarak Dubai’nin fiyat cazibesi turuna katılabilirler. (40 USD) Tura katılacak misafirlerimizle kahvaltı sonrası rehberimizin belirtiği saatte buluşup Dragon Mart isimli AVM ye hareket ediyoruz.Bu devasa çarşıda tabiri caizse yok yok. Ayrıca buranın sonundaki ikinci bölümde birde Hipermarket bulunuyor. Cep telefonu ve hurma gibi ihtiyaclarımızıda buradan en ekonomik fiyatlarla temin edebiliriz. Herşey var ama zevkime göre kıyafet ve ayakabı yok derseniz bir sonraki durağımız bunları en ekonomik fiyatlara alabileceğiniz Dubai Outlet Mall. Burada spor malzemeleri ve markalı bir çok ürünü bulabilirsiniz. Belirtilen saatte kapıda buluşup otelimize ve daha sonrasinda otelden bagajlarimiza alarak havaalanina hareket ediyoruz. Bilet ve gümrük işlemlerini bitirip Air Arabia G9 283 numaralı uçağı ile 20:50 de İstanbul’a hareket edeceğiz. Türkiye saati ile 00:20 de İstanbul’a varis. Bir sonraki turumuzda görüşmek dileğiyle.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.tatilsa.com.tr/tur-137-air-arabia-havayollari-tarifeli-seferleri-ile-dubai-turu.html
    Dem Turizm Sağlık San. Ve Tic. Ltd. Şti.
    Esentepe Mah.Büyükdere cad.1.Levent Plaza No:173/11 Giriş Kat Şişli/İSTANBUL
    0216 464 01 01


    Bu çıktı 28.03.2024 18:54 tarihinde verilmiştir. Dem Turizm Sağlık San. Ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.