Abant ve Yedigöller Turu Tur Programı
Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: Abant-Gölcük Gölü

Sabah 06.30 Beylikdüzü shell istasyonu (Marmara park karşısı),07.00 Atatürk olimpiyat evi Sinan erdem spor salonu önü,07.30 Mecidiyeköy Meydanı (eski) Teknosa önü, 08.00 Kadıköy evlendirme dairesi otoparkı,08.15 Kartal yemek center önünden hareketle İzmit- Adapazarı-Düzce yol güzergâhını takiben yaklaşık iki saatlik bir yolculuk ile Abant gölüne ulaşıyoruz. Bir doğa harikası olan Abant gölünde vereceğimiz serbest zamanda dileyen misafirlerimiz doğa yürüyüşleri yapabilir isterseniz gölün etrafını fayton ile dolaşabilirsiniz. Göl kenarında mangalda sucuk-tavuk-köfte ve meşrubat (Ekstra) öğle yemeği sonrası Abant gezisi sonrası her mevsim ayrı güzelliğe bürünen Aladağ eteklerindeki göllerden biri olan Gölcük gölüne ulaşıyoruz. Tertemiz havası, Çam ormanları ve yeşilin her tonunu görme imkânı bulmamızın ardından Bolu’da bulunan otelimize ulaşıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde
Konaklama: Hampton Bolu Hilton / Bolu



2 Gün: Yedigöller

Sabah otelimizde alacağınız açık büfe kahvaltı sonrasında Bolu-Yedigöller’e hareket ediyoruz. Yurdumuzun en güzel karışık doğal ormanlarına sahip Yedigöller'e vardığımızda Kapankaya Tepesi Manzara Seyir yerine'ne çıkılarak gölleri ve vadideki eşsiz manzarayı görüyoruz. Yol üzerinde bulunan 500 yıllık Anıt Çam'ı gördükten sonra, Yedigöller Milli Park Girişi'nde aracımızdan inerek kısa bir yürüyüş yapıyoruz. Bu yürüyüş sırasında Pisagor Ağacı’nı görüp, barbekü alanımıza geçiyoruz.Göl kenarında bizim için hazırlanmış açık ateşte sucuk-köfte-tavuk-mantar-salata-içecek-meyve ekmek şeklinde yiyip, yürüyüşümüze kaldığımız yerden devam ediyoruz. Kayın, meşe, gürgen, kızılağaç, karaağaç, karaçam, dişbudak, sarıçam, köknar, ıhlamur ağaçları arasında Yedigöller gezimizi gerçekleştiriyoruz. Ardından İstanbul'a doğru hareket ediyor akşam saatlerinde sizleri aldığımız noktalara bırakırken bir başka turumuzda buluşmak üzere veda ediyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Ek Hizmet Açıklaması
    Sevgili misafirimiz;
    Tur programımız içerisindeki müze ve ören yerleri giriş ücretleri fiyatlarımıza dahil edilmiştir.
    Bu turda Müze Kart Verilmez

    Otobüs için yeterli sayı olmadığında klimalı yatar koltuklu servisli Mercedes Sprinter yada Turkuaz marka araçlar ile turlar yapılabilir.

    Gezi Süresi 1 Gece 2 Gün Olup Otel Konaklaması aynıdır. 0-2 yaş çocuklara otobüste koltuk ve otel konaklamasında yatak verilmez.Turlarımız otobüs, otel, tur programı ve rehberlik hizmetleriyle bir bütündür, ayrı ayrı düşünülemez. Kullanılmayan ulaşım,konaklama,çevre gezileri vb. haklar geri iade edilmez. Rezervasyon esnasında otobüs koltuk numarası verilmez.Yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde tur hareket tarihinden 20 gün öncesine kadar Touristica seyahat acentesi turu iptal etme hakkına sahiptir. İptal durumunda Touristica misafirlerine bizzat haber vermek ile yükümlüdür. Konaklama bölgelerinde ve otellerinde mücbir,öngörülemeyen ve engellenemeyen sebepler nedeniyle değişiklik yapılabilir.Böyle bir durumda misafir onayı alınır.
    En son sirkü bir öncekini geçersiz kılar.01.10.2017


    İptal Şartları
    https://www.tatilsa.com.tr/tur-133-abant-ve-yedigoller-turu.html
    Dem Turizm Sağlık San. Ve Tic. Ltd. Şti.
    Esentepe Mah.Büyükdere cad.1.Levent Plaza No:173/11 Giriş Kat Şişli/İSTANBUL
    0216 464 01 01


    Bu çıktı 29.03.2024 15:30 tarihinde verilmiştir. Dem Turizm Sağlık San. Ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.