Kış Özel Promosyon Amsterdam Turu Tur Programı
Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: ISTANBUL-AMSTERDAM

İstanbul Atatürk Havaalanı dış Hatlar gidiş terminalinde acenta kontuarı önünde, 09:30’da buluşarak check-in işlemlerimizi tamamlıyoruz. AtlasGlobal havayollarının KK 2247 tarifeli seferi ile 11:40’ta Amsterdam’a hareket. Amsterdam’a varışımıza istinaden, alanda bizleri bekleyen özel aracımız ile otelimize transfer ve yerleşme. Ücretsiz olarak tekne ile düzenlenen Amsterdam Kanal turuna katılabilir ve Amsterdam şehrini en iyi şekilde tanıma fırsatı bulabilirsiniz.



2 Gün: AMSTERDAM

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından kişisel gezileriniz ve alışveriş için serbest gün. Geceleme otelimizde.



3 Gün: AMSTERDAM - İSTANBUL

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından rehberimizin belirleyeceği saatte otelde buluşmamızın ardından otobüsümüz ile Amsterdam Havalimanı'na transfer oluyoruz. Check in işlemleri sonrası Atlas havayollarının KK 2248 tarifeli seferi ile 14.:30’da İstanbul'a hareket ediyoruz. İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.tatilsa.com.tr/tur-123-kis-ozel-promosyon-amsterdam-turu.html
    Dem Turizm Sağlık San. Ve Tic. Ltd. Şti.
    Esentepe Mah.Büyükdere cad.1.Levent Plaza No:173/11 Giriş Kat Şişli/İSTANBUL
    0216 464 01 01


    Bu çıktı 29.03.2024 12:01 tarihinde verilmiştir. Dem Turizm Sağlık San. Ve Tic. Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.