GÜN 1: İstanbul – Nürnberg - Prag
Gezimize havalimanı dış hatlar terminalinde yetkililerimiz ve rehberimizle buluşarak başlıyoruz. Bagaj ve check in işlemlerinin ardından Nürnberg’e hareket ediyoruz. Nürnberg’e varışımızın ardından Prag’a transferimiz gerçekleşecek. Prag’a vardıktan sonra panoramik şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Yürüyerek gerçekleştireceğimiz turumuz esnasında Kale bölgesinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı, St.Vitus Katedrali, Küçük mahalle, Charles IV. köprüsü, Eski şehir meydanı ve Astronomik Saat Kulesi’ni görebileceğiniz yerler arasında. Serbest zamanın ardından otelimize hareket ediyoruz. Geceleme otelimizde.
GÜN 2: Prag
Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından serbest zamanınızı dilediğiniz gibi değerlendirebilirsiniz. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Karlovy Vary Turu’na katılabilirler. Karlovy Vary, 17. ve 18. Yüzyılda Avrupa sosyetesinin ve devlet adamlarının ünlü uğrak yeri olan eşsiz tabiatı içinde, yan yana inşa edilmiş onlarca muhteşem sarayı barındıran büyüleyici bir şehir. Turumuz esnasında 1918 yılında Atatürk’ün de kaldığı oteli, Mozart, Goethe, Puşkin ve Beethoven’in evlerini görüp 12 farklı termal suyun aktığı termal galeriyi keşfedebilirsiniz. Serbest zamanınızda dünyaca ünlü Hotel Pupp’ta kahve içip muhteşem pastalarının tadına bakabilirsiniz. Turumuzun ardından Prag’a dönüyoruz. Geceleme otelimizde.
GÜN 3: Prag – Nürnberg
Kahvaltının ardından rehberimizin belirleyeceği saatte Nürnberg’e hareket ediyoruz. Nürnberg’e varışımızla birlikte panoramik şehir turumuzu gerçekleştireceğiz. Turumuz sırasında görebileceğiniz yerler arasında St. Sebaldus Kilisesi, Schoner Brunnen Çeşmesi, Frauenkirche, Kasaplar Köprüsü ve Albert Durer'in evi bulunuyor. Serbest zamanın ardından otelimize transferimiz gerçekleşecek. Geceleme otelimizde.
GÜN 4: Nürnberg
Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından serbest zamanınız dilediğiniz gibi değerlendirebilirsiniz. Arzu eden misafirlerimiz bugün rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Rothenburg Turu’na katılabilirler. Unesco Dünya Kültür Mirası Listesi’ndeki, Arnavut kaldırımlı sokaklar, bakımlı eski evlerle, romantik yolun gözbebeği, 15 milyon turistin ziyaret ettiği Rothenburg turumuzda görebileceğiniz yerler arasında Plönlein Meydanı, belediye binasının (Rathaus) bulunduğu şehrin ana meydanı Markt Meydanı, şehri baştan başa saran 2,5 km uzunluğunda 42 kulenin bulunduğu surlar, yöresel dantel işlemeler satan minik dükkanlar, oyuncakçılar, minik pastanelerle süslü Schmiedgasse Caddesi bulunuyor. Turun ardından Nürnberg’e transferimiz gerçekleşecek. Geceleme otelimizde.
GÜN 5: Nürnberg – İstanbul
Kahvaltının ardından rehberimizin belirleyeceği saatte havalimanına transferimiz gerçekleşecek. Bagaj ve check in işlemlerinin ardından İstanbul’a hareket ediyoruz. İstanbul’a varışımızla birlikte gezimiz sona erecek.